Hekwerk

Dakhek is een zelfdragend hekwerk dat los op uw dak wordt geplaatst.
Het is getest en goed bevonden door Aboma Keboma en bovendien volledig gepatenteerd.

Het hekwerk is opgebouwd uit gepatenteerde aluminium componenten en maar één type aluminium buis. Het hekwerk is daardoor eenvoudig te monteren en te demonteren met slechts één imbussleutel.
Het voetstuk wordt compleet aangeleverd met een voorgemonteerd voetblok. De staander is voorzien van voorgemonteerde connectoren en einddop.

Het hekwerk wordt geballast met de gepatenteerde GeBe-tegel. Deze rode tegel weegt maar 22 kg en wordt eenvoudig in de gepatenteerde GeBe-ligger ‘geklikt’. De tegels zijn uitstekend te integreren in een tegelpad of in windbelastingsstroken. Het hekwerk kan aan de onderkant eenvoudig worden voorzien van een plint. Een plint is gewenst in situaties waar de dakrand lager is dan 150mm, is een plint gewenst. Aan de onderkant van het hekwerk is daarom eenvoudig een plint aan te brengen. Deze aluminium plinten worden op aanvraag geleverd.
Met dit produkt kiest u voor een gemakkelijk te installeren standaardoplossing voor iedere situatie. En bovenal voor optimale veiligheid.
Het hekwerk wordt standaard geleverd in blank aluminium, maar kan ook worden geleverd in een standaard RAL kleur of geanodiseerd.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!