KS1 Kabelsysteem

Het KS1 systeem is een nieuw, geavanceerd kabelsysteem, ontwikkeld om de gebruiker maximale veiligheid te bieden in gevaarlijke situaties, zonder bewegingsbeperkingen. Het systeem is getest volgens de EN795:2012 en is volledig RVS 316.

Het systeem omvat voor praktisch bijna alle daken een oplossing.

De veiligheidslijn kan door toepassing van een verwijderbare kabelloper ook op hellende bitumineuze en kunststof daken worden toegepast. Ook kunt u met de kabelloper op elk door u gewenst punt inhaken op het systeem.

Door het simpele ontwerp van de kabelloper kunt u gemakkelijk doorlopen ter plekke van de verankeringen.

Ook heeft het systeem lage onderhoudskosten omdat het geen draaiende delen bevat. Verder is er nog gekeken naar het voorkomen van inwendige condensatie en koudebruggen. Door het volledig isoleren van de plakplaten (ankerpunten) en het gebruik van expanderende isolatie rond de bevestigingsmiddelen worden deze problemen zo goed als voorkomen.
Uniek is ook de garantieregeling.

Bij een geregistreerde val, vernieuwen wij het systeem op onze kosten. U dient dan wel een Garantie-onderhoudscontract met ons af te sluiten.

Het veiligheidssysteem is niet alleen geschikt voor daken, maar kan ook worden toegepast op wanden, staalconstructies, boven loopbanden etc. Het kabelsysteem is toepasbaar in combinatie met de volgende type dakbedekking:

  • PVC
  • EPDM
  • TPF
  • Staaldaken
  • Kallzipdaken

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!