Ladderborgingen

Type LB-standaard
Het Piza II ankerpunt is een eenvoudig en effectief verankeringspunt waar men persoonlijke beschermingsmiddelen aan vast kan koppelen ter voorkoming en ter bescherming van een val. Het ankerpunt is getest en goedgekeurd volgens EN 795 klasse A.
Door gebruik te maken van 2 mm RVS 316 plaat en RVS 316 onderdelen in combinatie met een uitgekiende productietechniek is het ankerpunt niet onderhevig aan dagelijkse corrosie. Het verankeringspunt wordt mechanisch op de meest voorkomende daken vastgezet.
Het ankerpunt is voorzien van een geïntegreerde plakplaat, waardoor het verankeringspunt eenvoudig in de dakbedekking kan worden opgenomen. Ook deze plakplaat kan worden voorzien van een PVC coating. Het ankerpunt is prima geschikt voor toepassing als pendule verankeringspunt op platte en licht hellende daken. Snel en goedkoop te monteren!

Het Piza II ankerpunt is uitgebreid getest volgens NEN 795 en is ook beproefd met een belasting gelijk aan twee personen.

Type LB-standaard
De standaard ladderborging is geschikt om uw ladder stevig en veilig tegen een dakrand op te stellen. Door de gezette haak kan de ladder niet meer onderuit glijden.

De sparingen in de bovenkant zijn geschikt om, eenmaal boven gekomen, de ladder ook te kunnen vastbinden.

De schuinte van de ladderborging geeft een indicatie van 70 graden, de ideale hoek waaronder een ladder dient te worden opgesteld. De randen van de ladderborging zijn rond afgewerkt om beschadigingen en verwondingen te voorkomen.

De ladderborging wordt geleverd met een instructiebordje.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!