OVER ONS

Dakmanagement BV in Ede is al meer dan 30 jaar een autoriteit op het gebied van daken.
Wij hebben alle benodigde expertise in huis.

Raadgever

U kunt ons als raadgever inschakelen op alle deelgebieden. U kunt hierbij denken aan:

  • Inspectie en inventarisatie van uw daken(bestand)
  • Het opstellen van een meer jaren onderhoudsplanning (MJOP)
  • Schadeonderzoek
  • Beoordelen van onderhoudsmethoden
  • Het beoordelen van de conditie van een dak bij aankoop van een object

Onze adviezen worden verwerkt in gedetailleerde rapportages. Gestructureerd en gerubriceerd online te bekijken via Online Dakmanagement. In een dergelijk geval maakt u uitsluitend gebruik van onze kennis!

Uitvoerder

Dakmanagement beschikt over uitgebreide en up-to-date kennis van materialen en bewerkingswijzen. Wij zijn in staat maatwerk in topkwaliteit te leveren. Dat begint met het verzamelen van relevante gegevens op het dak. Via Online Dakmanagement laten wij u op een unieke wijze door middel van foto’s zien wat de staat van onderhoud is van uw dak(en). Daarnaast nemen wij met u ruim de tijd voor een verhelderend en informatief gesprek. Objectiviteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij leggen u veelal diverse plannen-van-aanpak voor met de daarbij behorende consequenties. Pas daarna wordt een gedetailleerde offerte-op-maat gemaakt. Zo nodig worden de offertes onderbouwd door een bouwfysische of windbelastingberekening. Onze offertes zijn helder en technisch van karakter. De werkomschrijvingen dienen bij uitvoering tevens als werkbrief voor onze mensen. U bent er dus zeker van dat de gemaakte afspraken niet tot misverstanden leiden. Doordat wij met eigen personeel werken gaat er ook geen informatie verloren, zoals dat vaak bij onderaannemers geschiedt.

Onze mensen zijn stuk voor stuk vaklieden met liefde voor het vak en die het als een uitdaging zien perfect werk af te leveren. Daarnaast bieden wij 24/7 service. Kortom: Maatwerk in topkwaliteit!