Verzekeringen

Bij Dakmanagement houden we van zekerheid. Daarom werken wij met diverse verzekeringen. Zo bent u er zeker van dat de zaken voor nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

All-in Projectgarantie
Er bestaan vele soorten verzekeringen en garanties die helaas niet deze stelling altijd waarmaken. Bij een goede vergelijking zult u er achter komen dat de verzekerde garanties op uitvoering niet gelijkwaardig zijn. Dakmanagement biedt u een Verzekerde All-in Projectgarantie op advies en uitvoering.

Projecten, gerealiseerd met een Verzekerde All-in Projectgarantie, worden conform de beoordelingsrichtlijnen van het bouwbesluit uitgevoerd. Dit wordt gecontroleerd tijdens de uitvoering door de inspecteur van de verzekeraar.

Deze verzekeraar garandeert dat eventuele garantieverplichtingen te allen tijde zullen worden nagekomen, óók op langere termijn en wat er ook gebeurt. De verzekering wordt afgegeven door ABN Amro Verzekeringen NV en bedraagt 2% van de totale aanneemsom.

Aansprakelijkheidsverzekering
Als dakdekkersbedrijf is een goede aansprakelijkheidsverzekering met een dekking voor brandgevaarlijke werkzaamheden onmisbaar. En tegenwoordig is het sluiten van een goede verzekering voor dakbedekkingsbedrijven niet eenvoudig en vanzelfsprekend.

Gelukkig heeft Dakmanagement in de afgelopen 24 jaar een minimaal schadeverloop en zijn wij gecertificeerd voor het KOMO-certificaat BRL4702 Proces Dakdekken. U bent daarom bij ons verzekerd van een goede dekking! Wij zijn verzekerd bij ASR voor een bedrag van € 2.500.000,- per aanspraak en € 5.000.000,- per verzekeringsjaar.

Doordat wij gecertificeerd zijn voor het KOMO-certificaat BRL4702 Proces Dakdekken, bent u – naast dat u gegarandeerd bent van kwaliteit en deskundigheid – daarom ook zeker van een goede aansprakelijkheidsverzekering. Wel zo prettig om te weten!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.