Verankeringspunten

Het Piza II ankerpunt is een eenvoudig en effectief verankeringspunt waar men persoonlijke beschermingsmiddelen aan vast kan koppelen ter voorkoming en ter bescherming van een val. Het ankerpunt is getest en goedgekeurd volgens EN 795 klasse A.
Door gebruik te maken van 2 mm RVS 316 plaat en RVS 316 onderdelen in combinatie met een uitgekiende productietechniek is het ankerpunt niet onderhevig aan dagelijkse corrosie. Het verankeringspunt wordt mechanisch op de meest voorkomende daken vastgezet.
Het ankerpunt is voorzien van een geïntegreerde plakplaat, waardoor het verankeringspunt eenvoudig in de dakbedekking kan worden opgenomen. Ook deze plakplaat kan worden voorzien van een PVC coating. Het ankerpunt is prima geschikt voor toepassing als pendule verankeringspunt op platte en licht hellende daken. Snel en goedkoop te monteren!

Het Piza II ankerpunt is uitgebreid getest volgens NEN 795 en is ook beproefd met een belasting gelijk aan twee personen.

Met het Piza ankerpunt in combinatie met een spanband kunt u een makkelijk en eenvoudig te monteren tijdelijk kabelsysteem neerleggen.

U kunt zo grotere gebieden veilig betreden.

Het MONO muuranker M12 EN795A voor 1 persoon

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!